Algemene vergadering

In 2020 kon onze algemene vergadering niet op de gewone manier gehouden worden.

Onze leden vinden een verslag van het voorbije jaar en een vooruitblik op 2021 als papieren bijlage bij de Wijze Willem.

Je kunt ook dit filmpje bekijken, met een inleiding door onze voorzitter, een verslag van het voorbije jaar en een vooruitblik op 2021. (Je kunt het filmpje rechtstreeks afspelen of eerst downloaden. De voorstelling duurt een kleine 15 minuten; als je het filmpje downloadt beslaat het 126 MB.)

Update: trekking van de tombola

Op 13 december had de trekking plaats van de gratis tombola van Willemsfonds Oostende. Het begin van de trekking kun je op dit filmpje zien.

Het WF- bestuur verzamelde 111 prijzen: met dank aan WF Algemeen bestuur voor de boeken, WF Oostende voor boeken, kalenders, champagne en bier, René en Kristien en Eline Tommelein en de firma Medicourse. Troostprijs: een WF-ballpen. Dus iedereen prijs!

De lijst van de eerste prijs tot de honderdenelfde prijs vind je hier. Indien je je nummer terugvindt in de vierde kolom heb je de prijs gewonnen die op dat regeltje staat. Indien je je nummer niet terugvindt heb je een Willemsfonds-balpen gewonnen.

Bekijk je prijs en neem contact met de voorzitter om de prijs op te halen.

Voorgaande jaren...

De algemene ledenvergadering ging door op zondag 8 december 2019 in Bistro Toope (Groentenmarkt) .

PROGRAMMA

10u Onthaal met koffie

10u15 Algemene vergadering met verslag werkjaar 2019 en voorstelling programma 2020

11u15 Cultureel programma: aperitiefconcert met Illia Vasiachkin, saxofoon

13u00 Lunch